Spelt bread
TM6 TM5 TM31

Spelt bread

5.0 (7 ocen)

Składniki

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g rye flour
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)

Spelt dough

  • 500 g spelt grains (see Tips)
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 300 g filtered water
  • 10 g salt
  • butter, to grease
  • ice cubes (approx. 10)

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
9263.4 kJ / 2205.6 kcal
Białko
77 g
Węglowodany
377.3 g
Tłuszcz
26.5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Błonnik
69.6 g
Sód
3806.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy