Urządzenia i Akcesoria
Spelt bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
915 g
Składniki
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 915 g
Sód
3970.3 mg
Białko
88 g
Kalorie
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
66.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
455.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye sourdough loaf
18h 20min
Five seed bread
1h 50min
White Bread
6h
Soy bread with seeds
3h 50min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Rustic bread
2h
Steamed Wholemeal Bread
2h
Gluten-free goodness pastry
1h
Rye sourdough starter powder
24h 10min
German Bread
4h 15min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Flat bread
25min