Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick herb paste
10 Min
Soy Milk Agar Agar
Keine Bewertungen
Breakfast burritos
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 Std. 5 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 Std.
Hot cacao fudge sauce
10 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Peanut butter fudge sauce
20 Min