Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Spiralized vegetable crust pizza
Brak ocen
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Celery leaf gremolata
5 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Zucchini cheddar slice
45 min