Urządzenia i Akcesoria
Fondant au chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.9 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
5 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Creamy potato mash
30 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Sub rolls
2 godz.