Urządzenia i Akcesoria
Fondant au chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.9 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Halloween punch
15 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Mushroom risotto
30 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Linguine marinara
30 min
Basic cheesecake
10 godz.
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min