Urządzenia i Akcesoria
Fondant au chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.9 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Tłuszcz
39.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry margarita
5 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Shredded Lettuce
10 min
Creamy potato mash
30 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Maple-Buttered Rum Cider
Brak ocen
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Black garlic and onion jam
55 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
Chilli and cheese nachos
35 min