Hummus di cannellini e olive taggiasche

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g

Składniki

  • 480 g di fagioli cannellini in scatola scolati (peso netto) e sciacquati
  • 25 - 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 45 g di salsa tahina
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • fette di pane casereccio tostate, a piacere

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 743.9 kcal / 3112.3 kJ
Białko 36.4 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 97 g
Błonnik 24.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 581.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...