Zuppa di porri e orzo
TM6 TM5

Zuppa di porri e orzo

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 300 g di porri a pezzi
  • 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1096 kJ / 262 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
9.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
6.4 g
Sód
12.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy