Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh parsley leavesfresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Horror punch
20 min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min