Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh parsley leavesfresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Pico de Gallo
5 min
Pizza Mummy
1 godz. 20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Power Muesli
25 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min