Wersje kompatybilne
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 510.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Chicken and Peach Flatbreads
35 Min
Pasta with Pork and Beans
45min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Garlic Turkey Stew
45min