Urządzenia i Akcesoria
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Chimichurri Mayonnaise
-
dried oregano1 Tbsp
-
sweet paprika1 Tbsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh parsley to taste, thick stems removed, cut in pieces5 - 6 sprigs
-
lemon juice10 g
-
medium egg1
Turkey Breast and Salad
-
turkey breasts, skinless1000 g
-
medium eggs2
-
water800 g
-
frozen mixed vegetables600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510.2 mg
Białko
33 g
Kalorie
2366.2 kJ /
565.5 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Garlic Turkey Stew
45 min