Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
TM6 TM5 TM31

Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo

4.5 (8 ocen)

Składniki

Chimichurri Mayonnaise

  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 Tbsp sweet paprika
  • 1 Tbsp dried thyme
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 250 g sunflower oil
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
  • 10 g lemon juice
  • 1 medium egg

Turkey Breast and Salad

  • 1000 g turkey breasts, skinless
  • 2 medium eggs
  • 800 g water
  • 600 g frozen mixed vegetables

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2366.2 kJ / 565.5 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
42.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
3.8 g
Sód
510.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy