Wersje kompatybilne
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 510.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Saffron Chicken Penne
30 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1h
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30 min