Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water1000 g
-
unsalted butter, dicedolive oil20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white rice250 g
Shredded Chicken
-
soy sauce30 g
-
olive oiltoasted sesame oil10 g
-
chicken breast, skinless cut in strips (3 cm)250 g
Vegetables
-
carrots peeled (1-2 carrots, see tip)120 g
-
avocado firm (see tip), peeled, halved or quartered200 g
-
cucumber peeled or unpeeled, ends removed200 g
-
plum tomatoes firm and small enough to fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)180 - 200 g
-
red onion halved or quartered vertically100 g
-
little gem lettuces (approx. 2), washed and dried, halved to fit in feeder160 g
Yoghurt and Coriander Dressing
-
fresh coriander leaves only, plus 1 Tbsp extra for garnishing7 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
plain yoghurt250 g
-
mayonnaise100 g
-
roasted, unsalted cashew nuts (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1855.9 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2671.2 kJ /
638.4 kcal
Tłuszcz
44.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Cream Pasta
30 min
Suya Beef Skewers
45 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Strawberries and Cream
20 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min