Urządzenia i Akcesoria
Grab and Go Breakfast Wrap
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
red peppers quartered (approx. 2 large peppers)200 g
-
pork sausages skins removed, broken in pieces (see tip)400 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
flour tortillas large8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1727.9 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
2467.8 kJ /
589.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 min