Urządzenia i Akcesoria
Grab and Go Breakfast Wrap
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
red peppers quartered (approx. 2 large peppers)200 g
-
pork sausages skins removed, broken in pieces (see tip)400 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
flour tortillas large8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1727.9 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
2467.8 kJ /
589.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min