Urządzenia i Akcesoria
晚餐(鸡肉荞麦凉面、番茄鸡蛋汤)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 人份
Składniki
-
油5 克
-
鸡胸肉 切小片60 克
-
新鲜黑木耳 切小片30 克
-
杏鲍菇 切小片30 克
-
甜椒 切小片10 克
-
盐2 克
-
水 煮面用600 克
-
新鲜菠菜60 克
-
绿豆芽20 克
-
干的荞麦面65 克
-
饮用水 冲凉用适量
-
油1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
水 煮汤用250 克
-
番茄 切小块100 克
-
蛋 打散1 颗
-
葱 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1110.7 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
1696.4 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
25.5 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第六辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny