晚餐(鸡肉荞麦凉面、番茄鸡蛋汤)

晚餐(鸡肉荞麦凉面、番茄鸡蛋汤)

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 人份

Składniki

  • 5 克
  • 鸡胸肉 切小片
    60 克
  • 新鲜黑木耳 切小片
    30 克
  • 杏鲍菇 切小片
    30 克
  • 甜椒 切小片
    10 克
  • 2 克
  • 煮面用
    600 克
  • 新鲜菠菜
    60 克
  • 绿豆芽
    20 克
  • 干的荞麦面
    65 克
  • 饮用水 冲凉用
    适量
  • 1 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 煮汤用
    250 克
  • 番茄 切小块
    100 克
  • 打散
    1 颗
  • 装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1110.7 mg
Białko 33.8 g
Kalorie 1696.4 kJ / 517 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 25.5 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...