百花酿豆腐

百花酿豆腐

4.5 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 日本豆腐
    3 根
  • 虾仁 开背
    15 个
  • 蟹肉棒 切成丝
    3 根
  • 料酒
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 500 克
  • 蒸鱼豉油
    2 汤匙
  • 切末
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1346.1 mg
Białko 22 g
Kalorie 892.5 kJ / 213.5 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...