Urządzenia i Akcesoria
牛腱胡萝卜山药汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
牛腱肉 切3×3厘米块500 克
-
水1200 克
-
白芷2 片
-
料酒30 克
-
姜2 片
-
山药 去皮,切滚刀块200 克
-
胡萝卜 切滚刀块100 克
-
盐 根据自己口味调节7 - 8 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
930.3 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
820.3 kJ /
196.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny