Urządzenia i Akcesoria
猪肉时蔬拌米线
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切成条(0.5x1x5厘米)600 克
-
酱油50 克
-
干米线300 克
-
油50 克
-
蒜头2 瓣
-
姜 磨碎1 茶匙
-
紫洋葱 切片150 克
-
红甜椒 切条(0.5x5厘米)150 克
-
胡萝卜 切条(0.5x5厘米)150 克
-
水1280 克
-
五香粉1 茶匙
-
蚝油70 克
-
红糖1 茶匙
-
荷兰豆 切去头尾100 克
-
小青菜 略切150 克
-
盐1 茶匙
-
新鲜红辣椒 切斜片1 支
-
无盐烤腰果2 汤匙
-
葱 切斜片2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny