清蒸加吉鱼

清蒸加吉鱼

4.5 4 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净
    1 条
  • 火腿 切5*3厘米片
    10 克
  • 干香菇 泡水半小时,切片
    1 朵
  • 冬笋 切5*3厘米片
    10 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 700 克
  • 切丝
    2 片
  • 香菜
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.6 g
Kalorie 668.3 kJ / 159.8 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...