Urządzenia i Akcesoria
清蒸加吉鱼
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净1 条
-
火腿 切5*3厘米片10 克
-
干香菇 泡水半小时,切片1 朵
-
冬笋 切5*3厘米片10 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水700 克
-
姜 切丝2 片
-
香菜1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.6 g
Kalorie
668.3 kJ /
159.8 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny