Urządzenia i Akcesoria
杂菜拌饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
姜10 克
-
新鲜香菇 去蒂,切块60 克
-
胡萝卜 切块(约3厘米)60 克
-
油10 克
-
玉米笋 切丁(约1厘米)60 克
-
蔬菜高汤200 克
-
盐 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
米 洗净沥干200 克
-
四季豆 切丁(约1厘米)100 克
-
芹菜 只取茎,切小段(约1厘米),(见要诀)60 克
-
水500 克
-
葱 切末15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1506.9 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
2269.7 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧用食材变美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny