杂菜拌饭

杂菜拌饭

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鲜香菇 去蒂,切块
    60 克
  • 胡萝卜 切块(约3厘米)
    60 克
  • 10 克
  • 玉米笋 切丁(约1厘米)
    60 克
  • 蔬菜高汤
    200 克
  • 盐 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 洗净沥干
    200 克
  • 四季豆 切丁(约1厘米)
    100 克
  • 芹菜 只取茎,切小段(约1厘米),(见要诀)
    60 克
  • 500 克
  • 切末
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1506.9 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 2269.7 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 98.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...