Urządzenia i Akcesoria
冬瓜烧豆皮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
胡萝卜 切片15 克
-
红糖½ 茶匙
-
酱油30 克
-
冬瓜 切大块(约5厘米)500 克
-
生豆皮 切片2 块
-
水50 克
-
麻油½ 茶匙
-
芹菜 切末10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.226 g
Kalorie
303 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
4.191 g
Błonnik
1.788 g
Węglowodany
6.066 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny