冬瓜烧豆皮

冬瓜烧豆皮

4.0 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切片
    10 克
  • 新鲜香菇 切片
    3 朵
  • 胡萝卜 切片
    15 克
  • 红糖
    ½ 茶匙
  • 酱油
    30 克
  • 冬瓜 切大块(约5厘米)
    500 克
  • 生豆皮 切片
    2 块
  • 50 克
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 芹菜 切末
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.226 g
Kalorie 303 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 4.191 g
Błonnik 1.788 g
Węglowodany 6.066 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...