番茄鱼片

番茄鱼片

4.4 37 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 2 片
  • 30 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 番茄沙司
    50 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 400 克
  • 生抽
    10 克
  • 5 克
  • 金针菇
    60 克
  • 娃娃菜
    60 克
  • 黑鱼 鱼片
    200 克
  • 切末
    1 - 2 根

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1079.3 mg
Białko 24.1 g
Kalorie 1510.8 kJ / 361.1 kcal
Tłuszcz 21.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 20.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...