麻油烩山药鸡肉

麻油烩山药鸡肉

4.5 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 芝麻油
    50 克
  • 山药 去皮切厚片
    100 克
  • 莴笋 去皮切厚片
    100 克
  • 去皮鸡胸肉排 切1厘米片
    200 克
  • 生抽 选有机酱油
    10 克
  • 海盐 (约¼茶匙)
    1 克
  • 50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 289 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 1581 kJ / 378 kcal
Tłuszcz 27.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...