Urządzenia i Akcesoria
麻油烩山药鸡肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
芝麻油50 克
-
山药 去皮切厚片100 克
-
莴笋 去皮切厚片100 克
-
去皮鸡胸肉排 切1厘米片200 克
-
生抽 选有机酱油10 克
-
海盐 (约¼茶匙)1 克
-
水50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
289 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1581 kJ /
378 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny