Urządzenia i Akcesoria
里脊肉鲜虾蘑菇片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切片150 克
-
生抽5 克
-
料酒5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
蘑菇 切片150 克
-
虾仁120 克
-
盐3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
890.1 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
1181 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny