Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪里脊肉 ,切片
- 5 克 生抽
- 5 克 料酒
- ½ 茶匙 淀粉 (约2克)
- 20 克 油
- 1 片 姜 ,切丝
- 150 克 蘑菇 ,切片
- 120 克 虾仁
- 3 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1181 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 890.1 mg