Polenta

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • cipolla tagliata a metà
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio vegetale
    20 g
  • di acqua
    1000 g
  • dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
    1 cubetto di dado per brodo (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di polenta medio fine
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 320 kcal / 1341 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...