Spätzle al formaggio

Spätzle al formaggio

5.0 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Formaggio e impasto
  • di formaggio di montagna (ad es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di farina bianca
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di latte
    100 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    2 punte di coltello
Cipolle rosolate
  • di cipolle a rondelle (2 mm)
    160 g
  • di farina bianca
    1 cucchiaio
  • di paprica dolce
    1 cucchiaino
  • di burro chiarificato
    3 cucchiai
Finitura
  • di acqua
    2 litri
  • sale
    ½ cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 778 kcal / 3258 kJ
Białko 33.7 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...