Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g farina per pane + q.b. per spianare
- 30 g olio vegetale + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 450 g di farina per pane
- 200 g di yogurt naturale
- 100 g di acqua
- 30 g di olio
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- olio vegetale per ungere
- farina per pane per spianare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1278 kJ / 305 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di noodle tailandese
35p
Zuppa Tom Kha Gai
35p
Curry di lenticchie
50p
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15p
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Gazpacho
1óra 15p
Mini-donuts
2 Std. 45 Min
Smoothie al mango
10p
Hummus alla barbabietola
10p
Dal di lenticchie
35p
Insalata di broccoli con pinoli
5p