Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio
-
400 g di farina di mais, bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polenta
1h
Polenta
1h
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Cotechino e lenticchie
1h
Sfogliata del Canton Uri
Pas d’évaluation
Composta di mele
20min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Spiedini di tacchino
1h
Polenta ticinese
45min