Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio
-
400 g di farina di mais, bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Involtini di lenticchie (senza glutine, vegani)
Brak ocen
Roast beef con mojo verde e patate novelle
1 godz. 15 min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 min
Polenta
1 godz.
Risotto alla milanese
30 min
Knöpfli
50 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Polenta
1 godz.
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Torta di mele facile
45 min
Mousse di formaggio
10 min
Purè di verdure
Brak ocen