
Urządzenia i Akcesoria
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
cipolla (50 g)1
-
di erbe aromatiche miste, fresche ad es. prezzemolo, senza gambi40 g
-
di formaggio fresco spalmabile200 g
-
di panna acida (20% di grassi)200 g
-
di sale alle erbe1 cucchiaino
-
di pepe macinato2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
120 kcal /
501 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Scopri le ricette
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria