Urządzenia i Akcesoria
Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis
-
Felchenfilet4 Stück
-
Karotten in Stücken300 g
-
Zucchetti klein (200 g), in Stücken1
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
pflanzliches Öl1 TL
-
Reis parboiled (Kochzeit 20 Minuten)300 g
-
Wasser1200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer gemahlen2 Prisen
-
Vollrahm150 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)15 g
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Paprika edelsüss¾ TL
-
Schnittlauch, frisch in Röllchen½ Bund
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
1082.2 kcal /
4527.7 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
162.5 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Sód
1535.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria