Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen

Składniki

Felchenfilet mit Zucchetti-Karotten-Reis
  • Felchenfilet
    4 Stück
    4 Stück Lachsforellenfilet
  • Karotten in Stücken
    300 g
  • Zucchetti klein (200 g), in Stücken
    1
  • Gemüsebouillon Paste
    2 TL
    2 Gemüsebouillonwürfel
  • pflanzliches Öl
    1 TL
  • Reis parboiled (Kochzeit 20 Minuten)
    300 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer gemahlen
    2 Prisen
  • Vollrahm
    150 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    15 g
  • Senf
    2 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Paprika edelsüss
    ¾ TL
  • Schnittlauch, frisch in Röllchen
    ½ Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 1082.2 kcal / 4527.7 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 162.5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 1535.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...