Urządzenia i Akcesoria
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Sonnenblumenöl1 EL
-
Suppengemüse (z.B. Karotten, Lauch, und Sellerie), in Stücken600 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Wasser1500 g
-
Sojasauce nach Geschmack60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
557.3 mg
Białko
2 g
Kalorie
166.6 kJ /
39.8 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fondue Chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fruchtwähe
1 godz. 10 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Fleischvögel mit Gemüse
1 godz.
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Schinkengipfeli
35 min
Fondue moitié-moitié
20 min
Käsewähe
50 min
Chügelipastetli
30 min
Kartoffelstock nature
55 min
Älpler Magronen
45 min