
Urządzenia i Akcesoria
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Sonnenblumenöl1 EL
-
Suppengemüse (z.B. Karotten, Lauch, und Sellerie), in Stücken600 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Wasser1500 g
-
Sojasauce nach Geschmack60 - 80 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
39.8 kcal /
166.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
557.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fondue Chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria