Urządzenia i Akcesoria
Fenchelsalat mit Parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan100 g
-
Fenchel geviertelt, Strunk entfernt500 g
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken1 TL
-
Pfeffer etwas mehr zum Abschmecken4 Prisen
-
Olivenöl50 g
-
30 g ObstessigZitronensaft, frisch gepresst30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
728 mg
Białko
9 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 Min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 Min
Eier-Tatar
35 Min
Fruchtglace
5 Min
Früchte-Nussbrötli
3 Std. 5 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Randen-Hummus
10 Min
Rüeblisalat
15 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Randensalat
10 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min