Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Žampiónová omeleta
- 120 gramů sýru gouda, na kousky
- 4 vejce
- 3 špetky soli
- ½ čajové lžičky mleté kurkumy, mleté
- 1 čajová lžička čerstvé petržele
- 50 gramů smetany
- 100 gramů žampiónů, na tenké plátky
Mrkvovo-bulgurová směs
- 50 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů másla
- 120 gramů bulguru
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 350 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3386 kJ / 810 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kroupy se žampióny
55 dk
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 dk
Polentová pizza
1sa
Mušličky s dýní a slaninou
30 dk
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 dk
Cizrnové kuličky s dýní
25 dk
Mrkvové dortíky
50 dk
Červená smetanová čočka
15 dk
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1sa
Jáhlová polévka se zeleninou
35 dk
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 dk
Dýňovo-čočková polévka
45 dk