Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi trikolóra
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů sýru parmazánu na kousky
-
½ svazku čerstvé bazalky pouze listy
-
150 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
800 gramů konzervovaných rajčat
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
-
100 gramů vody
-
1 polévková lžíce koření na pizzu
-
1000 gramů gnocchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcí
Białko
16.13 g
Kalorie
1814 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 godz.
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Těstoviny s paprikovou omáčkou
1 godz. 55 min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 min
Penne se slaninou a zeleninou
35 min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Rychlé makaróny z trouby
1 godz. 10 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min