Urządzenia i Akcesoria
Rajčatová omáčka s tuňákem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
½ - 1 stroužek česneku
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře1 čerstvá chilli paprička bez semínek
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
250 gramů čerstvého tuňáka na 3cm kostky
-
½ čajové lžičky soli
-
30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 snítka čerstvé bazalky
-
400 gramů cherry rajčat na čtvrtky (viz Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
17 g
Kalorie
1063 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské omáčky
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zeleninová rýže s tofu a edamame
1 godz. 15 min
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Brak ocen
Omáčka puttanesca
45 min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1 godz. 10 min
Pikantní sicilské špagety
30 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 min
Čočka s krevetami
20 min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4 godz. 55 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min
Rychlá rajčatová omáčka
5 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 min