Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem

Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem

4.7 44 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 300 gramů mraženého zeleného hrášku předem rozmrazeného
  • 250 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
  • 100 gramů parmazánu na kousky, plus navíc na ozdobu
  • 30 gramů lístků bazalky plus navíc na ozdobu
  • 10 gramů čerstvých mátových lístků plus navíc na ozdobu
  • 1 stroužek česneku
  • 100 gramů extra panenského olivového oleje
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
  • 2 čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
  • 1300 gramů vody
  • 4 vejce
  • voda

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1597.3 mg
Białko 27.6 g
Kalorie 2873.4 kJ / 686.8 kcal
Tłuszcz 37.1 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 60.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...