Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 150 gramů lilku, na kousky
- 100 - 150 gramů cukety, na kousky
- 2 ½ - 2 ¾ čajové lžičky soli
- 100 gramů červené cibule, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku, napůl
- 150 gramů žluté papriky, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička cukru
- 3 čajové lžičky provensálského koření
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 40 gramů rajčatového protlaku
- 250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 550 gramů vody
- 250 gramů těstoviny typu farfalle
- 1 svazek směs bylinek, čerstvých, pouze lístky
- 150 gramů čerstvého sýra (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1389 kJ / 444 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s tuňákem
40 Min
Musaka z červené čočky
2h 20min
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1h 15min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Cuketové lasagne se sýrem
1 Std.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.
Zeleninové placky z plechu
40 Min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1 Std. 25 Min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Gnocchi s avokádem
20 Min