Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek hladkolisté petržele, jen lístky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů syrové vepřové klobásy (např. salsiccia, talián, vinná klobása)
- 450 gramů batátů, na kousky (1–2 cm)
- 1 konzerva drcených rajčat (400 g)
- 300 gramů vody
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 20 gramů hnědého cukru
- 1 sušený bobkový list
- 20 gramů balzamikové redukce
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky chilli vloček
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 konzervované bílé fazole cannellini (po scezení 250 g), scezené
- 1 konzervované fazole kidney bean (po scezení 255 g), scezené
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2456 kJ / 586 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 11.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30 min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Kari bramborový salát
1h 30 min
Špaldový salát
20 min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 Std. 20 Min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Boršč aneb červená polévka
1h 15 min