Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 5 - 10 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 1 - 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 1100 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 160 gramů těstovin, lasagní
- 300 gramů lilku, na malé kostičky (cca 1 cm)
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na kousky
- 50 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 250 gramů ricotta sýru, scezeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1 godz. 15 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1h 40min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1 Std. 25 Min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1h
Cuketové lasagne se sýrem
1h
Kokosový Dhal
20 phút
Bramborové curry s květákem
1h 10min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Čočka na kari s dýní v páře
1 godz. 15 min