Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany

Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany

3.7 10 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porcí

Składniki

  • 1 šalotka napůl
  • 500 gramů dýně hokkaidó na kousky (3 cm)
  • 200 gramů jablek na kousky (3 cm)
  • 100 gramů mrkve na kousky (2 cm)
  • 40 gramů máslo na kousky
  • 150 gramů suchého bílého vína
  • 450 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 200 gramů vařených, oloupaných kaštanů vakuově balených, napůl
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • dýňový olej na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 2 g
Kalorie 1027 kJ / 245 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...