Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 šalotka, napůl
- 500 gramů dýně hokkaidó, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na kousky (3 cm)
- 100 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 40 gramů másla, na kousky
- 150 gramů suchého bílého vína
- 450 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 200 gramů vařených, oloupaných kaštanů, vakuově balených, napůl
- 20 gramů citrónové šťávy
- dýňový olej, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Hornazo
2 godz. 15 min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 min
Karibské kari
45 min
Čokoládový shake pro skvělou pleť
10 min
Polenta s hříbky
55 Min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 Min
Ovocný koláč z banánové mouky
45 min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2 Std.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min