Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 šalotka, napůl
- 500 gramů dýně hokkaidó, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na kousky (3 cm)
- 100 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 40 gramů másla, na kousky
- 150 gramů suchého bílého vína
- 450 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 200 gramů vařených, oloupaných kaštanů, vakuově balených, napůl
- 20 gramů citrónové šťávy
- dýňový olej, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Medovo-dýňové perníčky
1 Std. 45 Min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Avokádovo-rajčatová polévka
40 min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min
Čočkovo-dýňová polévka
1 Std.
Dýňovo-čočková polévka
45 min