Urządzenia i Akcesoria
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
nutritional yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2184 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Ginisang munggo (Mung bean soup)
Brak ocen
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegan Burgers
45 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Strawberry protein milkshake
10 min