Urządzenia i Akcesoria
Tomato Soup with Burrata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742.1 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Challah
2 godz.
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Vegan Aioli
5 min
Bruschetta
3 godz.
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min