Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Glazed Cauliflower Florets
-
cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces1
-
vegetable oil2 Tbsp
-
garlic clove1
-
agave syrup50 g
-
soy sauce25 g
-
water35 g
-
chilli sauce, any typesriracha sauce10 g
-
cornflour5 g
Cauliflower Cream Soup
-
onions quartered80 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
water700 g
-
whipping cream200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1471 mg
Białko
9 g
Kalorie
1424 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Grisons Barley Soup
55 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.