Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Glazed Cauliflower Florets
-
cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces1
-
vegetable oil2 Tbsp
-
garlic clove1
-
agave syrup50 g
-
soy sauce25 g
-
water35 g
-
chilli sauce, any typesriracha sauce10 g
-
cornflour5 g
Cauliflower Cream Soup
-
onions quartered80 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
water700 g
-
whipping cream200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1471 mg
Białko
9 g
Kalorie
1424 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.