Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
granulated sugar (see tip) (optional)10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving1 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces400 g
-
white wine vinegar10 g
-
medium eggs cold4
-
sourdough bread4 slices
-
ground black pepper for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2104.4 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
3008.4 kJ /
719 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min