Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Baked Rice with Grated Apples
50 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Basmati Rice
35 min
Basic Bulgur
35 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Turmeric Latte
10 min
Best Basic Houmous
5 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Cumin Rice
25 min