Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Millet
45 min
Basmati Rice
35 min
Basic Bulgur
35 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Oat porridge with dates and cardamom
20 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Porridge with Pear Compote
25 min
Best Basic Houmous
5 min