Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Basmati Rice
35 min
Basic Bulgur
35 min
Bulghur
35 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Red Lentil Soup
40 min
Smooth Peanut Butter
5 min
Best Basic Houmous
5 min