Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
50 Min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Basic Bulgur
35 Min
Bulghur
35 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 Min
Quinoa Salad
35 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Cumin Rice
25 Min