Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2648.1 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Courgetti Carbonara
40 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Nut Bread
1 godz. 20 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min