Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2648.1 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
24.2 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Pico de Gallo
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Caprese Omelette
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min