Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min