Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Glamorgan Sausages
50 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Egg and Onion
25 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Date and Oat Drink
20 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min