Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Mushroom Wellington
2h 20min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min