Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Stracciatella Soup
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min