Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Mini Frittatas
35 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min