Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Pasta alla Nerano
40 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Caprese Omelette
30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min