Vellutata funghi, pancetta e formaggio

Vellutata funghi, pancetta e formaggio

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzione

Składniki

  • 70 g di scalogno
  • 20 g di burro
  • 600 g di funghi champignon freschi a fette
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 100 g di patate a pezzi
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
  • 100 g di pancetta affettata
  • 75 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro sbriciolato
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13 g
Kalorie 776 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...