Tris di salse per aperitivo

Tris di salse per aperitivo

4.3 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porzioni

Składniki

Mousse alle carote con salvia
  • spicchio di aglio senza anima
    ½
  • di carote pelate e a pezzi (2 cm)
    200 g
  • foglie di salvia fresche lavate e asciugate
    5 - 6
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Crema alla bresaola e rucola
  • di rucola fresca, lavata e asciugata
    50 g
  • di bresaola a pezzi
    80 g
  • di ricotta fresca ben asciutta
    130 g
  • di stracchino a pezzi
    130 g
  • di latte
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Mousse alle noci
  • di gherigli di noci
    50 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    200 g
  • di mascarpone
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 301.4 kcal / 1261.1 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 26.9 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 518 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...