Sausage and Fennel Orzotto

Sausage and Fennel Orzotto

4.2 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • olive oil
    10 g
  • fennel cut in pieces (3-4 cm)
    100 g
  • red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • garlic cloves
    2
  • pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
    400 g
  • dry white wine
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • cream cheese with herbs
    150 g
  • orzo (see tip)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 798.1 kcal / 3339.2 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 47.7 g
Węglowodany 52.2 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 19.5 g
Sód 1426.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...