
Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Fennel Orzotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil10 g
-
fennel cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)400 g
-
dry white wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese with herbs150 g
-
orzo (see tip)200 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
798.1 kcal /
3339.2 kJ
Białko
35.3 g
Tłuszcz
47.7 g
Węglowodany
52.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Sód
1426.1 mg