Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 100 g fennel, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 400 g pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
- 150 g dry white wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g cream cheese with herbs
- 200 g orzo (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 3339.2 kJ / 798.1 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 47.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1426.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.