Sausage and Fennel Orzotto

Sausage and Fennel Orzotto

4.1 87 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • olive oil
    10 g
  • fennel cut in pieces (3-4 cm)
    100 g
  • red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • garlic cloves
    2
  • pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
    400 g
  • dry white wine
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • cream cheese with herbs
    150 g
  • orzo (see tip)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1245.1 mg
Białko 34.6 g
Kalorie 3280.6 kJ / 784.1 kcal
Tłuszcz 47.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 19.5 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...