Urządzenia i Akcesoria
One-pot Moussaka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
garlic cloves2
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grilled aubergine slices, in oil drained (1 x 250 g jar), sliced if large160 - 180 g
-
fresh mint leaves roughly chopped2 Tbsp
-
wholemeal pitta breads (see tip)4 - 6
-
feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1490 mg
Białko
39 g
Kalorie
2616 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chilli Con Carne
35 Min