
Urządzenia i Akcesoria
One-pot Moussaka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
garlic cloves2
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grilled aubergine slices, in oil drained (1 x 250 g jar), sliced if large160 - 180 g
-
fresh mint leaves roughly chopped2 Tbsp
-
wholemeal pitta breads (see tip)4 - 6
-
feta cheese crumbled150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
625 kcal /
2616 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1490 mg