Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
TM6 TM5

Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini

4.6 (46 ocen)

Składniki

  • 1 ½ oz Parmesan cheese
  • 2 oz yellow onion
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
  • 2 oz dry white wine
  • 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
  • 25 oz vegetable stock (see Tip)
  • ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
  • 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
  • 6 oz cherry tomatoes (opcjonalnie)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ground black pepper, to season
  • 8 oz burrata cheese

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2594.6 kJ / 620.1 kcal
Białko
23.7 g
Węglowodany
71.1 g
Tłuszcz
25.9 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
980.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy