Urządzenia i Akcesoria
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980.8 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min