Urządzenia i Akcesoria
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980.8 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Lemon Orzo
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min