Urządzenia i Akcesoria
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980.8 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Savory Butternut Squash Pies
1 godz. 25 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min