Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
TM6 TM5 TM31

Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon

3.7 (12 ocen)

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 250 g de lentilles vertes sèches
  • 1 gousse de vanille Bourbon
  • 170 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 170 g de lait entier
  • 70 g de sucre roux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1946.4 kJ / 465.2 kcal
Białko
17.7 g
Węglowodany
60.1 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
6.7 g
Sód
56.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy