Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile de colza
- 20 g d'huile de noix
- 30 g de vinaigre de framboise
- 50 g de confiture d'abricot
- ½ c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 100 g de jus d'orange
- ¼ c. à café de poudre de paprika
- ¼ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Salade de poires et de bacon avec une vinaigrette à la moutarde
20 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Œufs de couleur verte
Brak ocen
Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix
2 godz.
Glace à la vanille
12h
Dip aux herbes et noix de cajou
8 Std. 10 Min
Dorer légèrement ail et oignons
Brak ocen
Chutney de mangue
1h 20 min
Velouté de courgettes
45 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Houmous de betterave rouge
10 min