Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile de colza
- 20 g d'huile de noix
- 30 g de vinaigre de framboise
- 50 g de confiture d'abricot
- ½ c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 100 g de jus d'orange
- ¼ c. à café de poudre de paprika
- ¼ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24h 5min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 Min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 godz. 15 min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Salade Waldorf sur feuilles d'endives
30min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Brak ocen
Velouté de courgettes
45min
Sauce choron
20min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Mini tartes aux champignons
1 Std. 45 Min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 Std. 45 Min
Sauce au poivre vert
20min