Spaghetti al pomodoro e funghi

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva
    25 g
  • dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di sale a piacere
    ½ - 1 cucchiaino
  • di aglio in polvere
    1 pizzico
  • di origano, secco
    1 cucchiaino
  • di peperoncino rosso, secco, macinato (opcjonalnie) a piacere
    1 - 3 pizzichi
  • di pancetta a cubetti (opcjonalnie)
    100 g
  • di funghi champignon in fette
    80 g
    80 g di funghi champignon, dalla scatola, scolati, tagliati a fette
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di acqua
    550 g
  • di pasta secca tipo spaghetti
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 367.3 kcal / 1536.6 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 63.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 469 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...